Verkeersveiligheid rondom scholen

‘Soms denk je wel eens: moet dit nu echt?’, althans dat denkt raadslid Edwin van Straten van de VVD Nieuwegein. Op de agenda van de gemeenteraad hadden zij diverse leefbaarheidproblemen rond de Lohengrindhof staan. Het gaat hierbij om sociale onveiligheidsgevoelens, parkeerproblemen en verkeersdoorstromingsproblemen. ‘De sociale onveiligheidsgevoelens kunnen worden weggenomen door het snoeien van de struiken, wat voor de fractie van de VVD geen probleem is’. Maar met de oplossing voor de twee andere problemen hebben zij wat moeite.

Aan de Lohengrindhof bevinden zich drie scholen: De Toonlader, Vroonestein en de Koningin Beatrixschool. We weten allemaal dat rond het begin en eind van de schooldag veel ouders hun kinderen met de auto komen brengen en halen. Nu dacht het college dat als er acht extra parkeerplaatsen bij de Cornetsingel worden gemaakt het probleem wel is opgelost. De VVD heeft met deze oplossing wat moeite. Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren