Verkeersregelaars bij HN locatie in de binnenstad van Nieuwegein

Verkeersregelaars zorgen dat fietsers en voetgangers veilig de Noordstedeweg oversteken. Vanaf 2 september is de omleidingsroute voor fietsers ingesteld. Het verkeer op en rond de Noordstedeweg heeft te maken met omleidingen die zes maanden duren. Vanaf de eerste schooldag 2 september zetten we op de belangrijke verkeersknooppunten tijdelijk verkeersregelaars in zoals op de Noordstedeweg ter hoogte van het laden- en lossen terrein. Daar is het Media Markt afhaalpunt gewoon bereikbaar.

Voor het bouwrijp maken van de vrij liggende grond op de hoek van de Herenstraat en de Noordstedeweg wordt deze locatie zes maanden afgesloten. Dat geldt ook voor de weg tussen de Noordstedeweg en bouwmarkt Karwei. Voor de veiligheid van de fietsers wordt de in/uitgang van parkeergarage Stadshuis vanaf de Noordstedeweg ook zes maanden afgesloten.

De vrij liggende grond op de hoek van de Herenstraat en de Noordstedeweg is bestemd voor nieuwe woningen. Ontwikkelaar Blauwhoed bouwt hier een appartementencomplex met openbare tuin en ondergrondse parkeergarage.

De situatie momenteel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren