Verkeersregelaar aangereden op de vrijmarkt

Op de vrijmarkt in het centrum van Nieuwegein is een verkeersregelaar aangereden door een auto. De bestuurder van de wagen is een 40-jarige man uit Nieuwegein. Hij is er na de aanrijding met z’n busje vandoor gegaan.

Volgens de politie was de Nieuwegeiner even daarvoor door de verkeersregelaar aangesproken op z’n rijgedrag, maar hij was daar blijkbaar niet van gediend. Hij negeerde de verkeersregelaar namelijk, reed tegen hem aan en ging er vandoor.

Het slachtoffer is door omstanders overeind geholpen. Hij maakt het naar omstandigheden goed en is ter plaatse onderzocht door EHBO’ers, die op de vrijmarkt aanwezig waren.

De gealarmeerde politie wist de doorrijder niet veel later aan te houden en de Nieuwegeiner zit nu vast op het politiebureau. Agenten onderzoeken nu nog wat er precies is gebeurd, maar verdenken de bestuurder van het busje in ieder geval van mishandeling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren