Verkeersomleidingen bij Beatrixsluis

Aannemer Sas van Vreeswijk gaat op 1 september 2016 van start met de bouw van de 3e kolk en de verbreding van het Lekkanaal. Voor fietsers en automobilisten betekenen die werkzaamheden omleidingen en afsluitingen. Dit geeft over het algemeen nauwelijks extra reistijd of andere hinder.

Per 1 september vinden tijdens fase 1 de eerste wijzigingen in de verkeerssituatie plaats. Naar verwachting ontstaat er weinig hinder. De omleidingsroutes staan met borden langs de weg aangegeven.

Het Sluispad Noordzijde is van 1 september 2016 tot eind 2018 afgesloten. Voor fietsers worden er twee omleidingsroutes aangeboden: een recreatieve omleidingsroute langs het Lekkanaal (gemarkeerd met de letter A op de kaart), tevens geschikt voor wandelaars, of een omleiding via bedrijvenpark Het Klooster (gemarkeerd met de letter B op de kaart). Omleidingsroute A gaat via de westzijde van het Lekkanaal over het Schipperspad, de Groenendael op ter hoogte van de Plofsluis, de Structuurbaan en de Lekkanaaldijk. Omleidingsroute B gaat over het Inundatiedok en de Vuilcop naar de Vuilcopsekanaaldijk.

Autoverkeer dat normaal gesproken via het Sluispad naar de autoafzetplaats aan de Schalkwijkse Wetering rijdt, wordt omgeleid over het Inundatiedok en de Schalkwijkse Wetering. Deze omleidingen zijn aangegeven en geven vrijwel geen extra reistijd.

De Lekdijk Oost en de Achterweg kunnen tussen 1 en 30 september kortstondig gedeeltelijk gestremd zijn. Dit gebeurt buiten de spitstijden (06.00-09.00 uur en 16.30-18.30 uur) en wordt ter plekke met verkeersregelaars geregeld.

RoutewijzigingRondBeatrixsluisG

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren