Verkeershinder op de Plettenburgerbaan

Het geluidscherm aan de Plettenburgerbaan ter hoogte van de verkeerskruising Zuidstedeweg en ’s Gravenhoutseweg wordt vanaf 10 februari tot en met 26 maart uitgebreid met een nieuw deel. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de doorstroming van het verkeer op de Plettenburgerbaan in deze periode. Het verkeer stad uit krijgt te maken met extra stoplichten en wordt omgeleid. Het verkeer stad in kan gewoon zijn weg over de Plettenburgerbaan blijven vervolgen over de bestaande rijbaan.

Het geluidscherm wordt circa 60 meter lang en krijgt een onderkant van beton. De bovenzijde wordt van transparant materiaal dat van een coatinglaag wordt voorzien om het vuil te weren. Het aanbrengen van het nieuwe deel valt in het zogenoemde programma Actieplan Geluid waarin het geluidsniveau op verschillende locaties wordt teruggebracht.

De bushalte aan de Plettenbugerbaan na de verkeerskruising Zuidstedeweg en ’s Gravenhoutseweg is vanaf 10 februari tot en met 26 maart tijdelijk opgeheven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren