Verhuizing gemeente Nieuwegein

Het gemeentehuis aan de Martinbaan 2 is in verband met de verhuizing naar haar nieuwe locatie aan het Stadsplein 1, gesloten op vrijdag 4 november vanaf 13.00 tot dinsdag 8 november 08.30 uur. Voor aangiften van geboorten en documenten waaronder aanvragen van een nieuw paspoort, kunt u dinsdag 8 november vanaf 08.30 uur terecht op onze nieuwe locatie.

De Gemeentewerf aan de Utrechthaven is op vrijdag 4 november en maandag 7 november van 08.30 tot 17.00 uur open voor bewoners en leveranciers. Het afvalbrengstation is geopend op de regulieren tijden.

De balie Gevonden en Verloren voorwerpen is op vrijdag 4 november geopend van 09.00 tot 12.00 uur en is gevestigd bij de Gemeentewerf, Utrechthaven 1.

Voor calamiteiten in de openbare ruimte, zoals verstopping van het riool, een omgevallen boom, gat in de weg, dode dieren of verkeerslicht dat is uitgevallen en klachten die niet kunnen wachten tot 8 november, kunt u bellen met de pikettelefoon: 06-333 07 888.

Het UWV Werkplein Lekstroom is in verband met de verhuizing gesloten op vrijdag 4 november en maandag 7 november. Vanaf 8 november kunt u weer terecht bij het UWV Werkplein op de nieuwe locatie: Stadsplein 1b
Afdeling Werk en Inkomen is in verband met de verhuizing van locatie Zoomstede naar Stadsplein 1, op vrijdag 4 november en maandag 7 november gesloten. Vanaf 8 november kunt u terecht op de nieuwe locatie: Stadsplein 1.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk