Verduurzamen van je woning, hoe hoog zet jij de thermostaat deze winter?

Het bereiken van een klimaatneutrale samenleving is uitdagend en zal leiden tot innovatie en samenwerking en soms ook tot het nemen van moeilijke beslissingen. De vrijwilligers van Energie-N willen de bewoners van Nieuwegein helpen de juiste stappen te zetten.

Iedereen is er inmiddels wel van doordrongen dat we zuiniger moeten omgaan met het gebruiken van energie en dat we de energie die we gebruiken zo veel mogelijk moeten opwekken uit duurzame bronnen. Ook weten we dat veel maatregelen zich in korte tijd terug betalen.

Energie-N helpt twee werkgroepen van bewoners in de Vogelbuurt en de Rijtuigenbuurt met het verduurzamen van hun woningen. Beide werkgroepen zijn druk bezig geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden voor kruipruimte isolatie.

Lukt het isoleren van de kruipruimte niet dan kunt u denken aan elektrische vloerverwarming van CV Koopjes.nl dat scheelt ook in de stookkosten. Een enthousiaste energieambassadeur kijkt samen met jou wat mogelijk is bij jouw woning. Als je dat op prijs stelt kan een warmte foto van jouw woning worden gemaakt dit is echter niet noodzakelijk. Voor het beste resultaat kan de warmte foto alleen in het stookseizoen gemaakt worden bij voorkeur later in de avond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk