Verdachten van neersteken 18-jarige Nieuwegeiner aangehouden

Politieagenten hielden woensdag 5 mei jl. omstreeks 18.30 uur op de Mineurslaan nabij het Jaarbeurs drie minderjarige verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder op de middag. Hierbij raakte een 18-jarige inwoner uit Nieuwegein zwaargewond.

Omstreeks 18.00 uur die woensdagmiddag ontstond nabij Utrecht CS een incident waarbij de 18-jarige man uit Nieuwegein met een mes werd gestoken. Op het moment van het incident was er vrij veel publiek aanwezig. Het incident zorgde korte tijd voor enig tumult. In dat tumult wisten de drie betrokken personen aanvankelijk te ontkomen.

Doordat politieagenten snel ter plaatste waren, konden de drie verdachten snel worden achterhaald. Het drietal was eerder die dag al door de politie gecontroleerd. Zij konden korte tijd later worden aangehouden op de Mineurslaan in Utrecht.

De drie verdachten in de leeftijd van 15 jaar zijn afkomstig uit Vianen en Benschop. Zij zijn ingesloten voor nader verhoor. Het slachtoffer uit Nieuwegein werd naar het ziekenhuis gebracht en werd direct geopereerd. Hij is buiten levensgevaar. De directe aanleiding van het incident is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar het incident.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren