Katern

Verdachte voertuigbrand Ravenswade opgepakt

Afgelopen nacht rond 02.00 uur heeft er een brand gewoed aan de Ravenswade. Een voertuig, een Audi brandde volledig uit. Twee eenheden van de brandweer, een uit Tolsteeg-Utrecht en een uit Nieuwegein-Noord waren ter plekke om de brand te blussen. Het voertuig, dat tegen een bedrijfspand stond brandde volledig uit. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar het bedrijfspand.

Een getuige heeft een kenteken kunnen noteren van een auto die verdacht hard wegreed van de plaats van de brand. Of de brand is aangestoken is nog niet bekend maar wordt niet uitgesloten. Inmiddels heeft de politie de verdachte van de auto die wegreed aangehouden. Zowel het uitgebrande wrak als de auto van de verdachte zijn voor technisch en forensisch onderzoek in beslag genomen. De recherche van Nieuwegein heeft de zaak in onderzoek. Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke en maakte de foto’s. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren