Verdachte bedrijfsinbraak aangehouden

Een man uit is in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 januari aangehouden op verdenking van het plegen van een bedrijfsinbraak aan de Dukatenburg. Om 00.05 uur kreeg de politie de melding dat een getuige breekgeluiden had gehoord bij een bedrijf aan de Dukatenburg. Agenten namen poolshoogte en zagen bij het pand een man wegrennen. De agenten kregen hem te pakken en zagen dat bij een bedrijf verschillende beeldschermen klaar waren gezet om mee te nemen.

De 31-jarige man uit Doetinchem had een vaag verhaal over zijn aanwezigheid en leek onder invloed van drugs te zijn. Nader onderzoek wees uit dat hij een bus bij zich had. Agenten zagen in de bus nieuw speelgoed staan met prijskaartjes er nog aan. Ook vonden de agenten een zakje wit poeder (mogelijk drugs). Alle spullen zijn voor onderzoek in beslag genomen en de verdachte is ingesloten voor verhoor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren