Verbouwing winkelcentrum Galecop bijna afgerond

De afgelopen periode is er hard gewerkt om winkelcentrum Galecop op te knappen. Aangezien het winkelcentrum in de week van 9 november wordt opgeleverd, vieren de winkeliers vanaf zaterdag 14 november dat winkelcentrum Galecop een nieuwe look & feel heeft!

In verband met het Coronavirus kan er momenteel geen groots heropeningsfeest worden gegeven. Wel is het winkelcentrum feestelijk aangekleed en worden er leuke presentjes uitgedeeld aan de bezoekers.

Tijdens de heropening worden uiteraard alle maatregelen van het RIVM nageleefd en zullen  er voldoende hygiëne maatregelen genomen worden tegen het Coronavirus.

De verbouwing heeft een kleine twee maanden geduurd. En voor de bezoekers zijn er weer leuke zitjes gecreëerd. Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande korte impressie van de verbouwing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!