Katern

NV Sportinrichtingen Nieuwegein heet nu ‘Verbindion’

NV Sportinrichtingen is niet meer. De nieuwe naam van de organisatie achter zwembad Merwestein is ‘Verbindion’ geworden. De oude naam voldeed niet meer en donderdagavond 15 september jl. is de nieuwe bedrijfsnaam onthuld voor genodigden in het vernieuwde zwembad. Ook de website en de huisstijl zijn hierop aangepast. Jaarlijks komen ruim 550.000 zwemliefhebbers naar het zwembad in Nieuwegein.

Voor genodigden was er deze avond een receptie om kennis te maken met het vernieuwde interactieve zwembad in Nieuwegein. Tijdens deze receptie werd ook bekend dat zwembad Merwestein voldoet aan alle eisen en kwaliteit om ook de komende jaren zwemlessen (A-, B- en C-diploma) te mogen geven. Een certificaat van de NRZ (Nationaal Platform Zwembaden), de organisatie die de kwaliteit van het zwemonderwijs bewaakt, is tijdens de opening uitgereikt aan zwembaddirecteur Ton Bothoff. Verbindion, voorheen dus NV Sportinrichtingen Nieuwegein, geeft per jaar aan ruim 1500 kinderen les in zwemmen.

Naast deze avond voor genodigden is het publiek op 24 september aanstaande welkom tijdens de ‘Open Huis.’ Er is een speciaal programma en de toegang is gratis. Aanmelden wel doen want vol=vol. Dat kan op: http://www.feestinmerwestein.nl/

Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande video van de opening door burgemeester Frans Backhuijs.

2 thoughts on “NV Sportinrichtingen Nieuwegein heet nu ‘Verbindion’

  1. Floyd

    Eens in de zoveel jaar wordt de naam van een instelling/bedrijf enz. veranderd. Waarom ???? Dat weet niemand, er moeten hoge kosten worden gemaakt voor zo’n naamsverandering denk aan briefpapier, website, logo, mensen en bedrijven die moeten worden ingelicht, kleding van personeel enz enz. Vaak gebeurd it als er bijvoorbeeld een nieuwe directeur aan het bewind komt, al het geld wat zo’n verandering met zich meebrengt kan veel beter aan andere dingen worden besteed

  2. Wim

    Waarom voldeed de “oude” naam niet meer? Sinds wanneer zit er een houdbaarheidsdatum op bedrijfsnamen? Wat een gedrocht van een naam; “Verbindion”, hoe verzin je het!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk