Verbeter je buurt

Bewoners uit Nieuwegein kunnen vanaf vandaag een problemen melden of een idee aandragen via het intoetsen van een postcode en het plaatsen van een “prikkertje” op deze website binnen De Digitale Stad Nieuwegein. Bij dat prikkertje geef je aan wat het probleem of de klacht is. Zo krijgt de politiek en/of de gemeente een goed overzicht van wat er speelt, maar ook uw buurtbewoners.
Niet alleen klachten, maar ook kunnen op deze manier ideeën worden geopperd. Iedereen kan meedoen, en ook iedereen kan de resultaten zien. Burgers kunnen vanaf nu op De Digitale Stad Nieuwegein specifieke locaties raadplegen en zo bijvoorbeeld zien of er in hun buurt klachten of ideeën zijn. Daarnaast kunnen ze met anderen communiceren door te reageren op meldingen van anderen. Doet u ook mee met het verbeteren van uw buurt?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren