‘Venster’ november 2018

Vandaag de negende aflevering van ‘Venster.’ Met deze rubriek kijken we terug wat er de afgelopen maand filmisch is gebeurd en vastgelegd door onze videografen. Zij trekken er geregeld op uit om u van het nieuws te voorzien, natuurlijk over Nieuwegein, en dat doen zij met veel plezier. Samen met een team van 27 betrokken Nieuwegeiners maken wij het nieuws voor onze lezers, alweer bijna een kwart eeuw lang!

In ‘Venster’ zal Bart van Rooijen op zijn eigen wijze met u het nieuws doorlopen van de afgelopen maand, een soort van maandelijks documentje. Hij knipt en plakt en spreekt en zwijgt zo af en toe, terwijl u kijkt en luistert. In zijn eigen omgebouwde studio, achter een groen laken en voor de camera, of is het nu voor een groen laken en achter de camera, maakt Bart úw ‘Venster’ over Nieuwegein.

Graag betrekken wij onze lezers bij deze rubriek, daarom zijn suggesties van harte welkom. Deze mogen naar redactie@pen.nl. Veel plezier met de negende aflevering. Kijk hier alle ‘Vensters’ terug.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren