Venster in Coronatijd, deel 2

Vandaag de drie-en-twintigste aflevering van ‘Venster.’ Met deze rubriek kijken we terug wat er de afgelopen maand filmisch is gebeurd en vastgelegd door onze videografen. Zij trekken er geregeld op uit om u van het nieuws te voorzien, natuurlijk over Nieuwegein, en dat doen zij met veel plezier. Alleen de afgelopen maanden, door het Corona-gedoe blijft iedereen binnen en filmen we sporadisch als afstand houden goed is te doen. Gezondheid gaat immers boven alles!

Samen met een team van 27 betrokken Nieuwegeiners maken wij het nieuws voor onze lezers, alweer een kwart eeuw lang! Een feest dat we hadden willen vieren, buiten op straat met een BBQ voor iedereen die werkt bij pen.nl. Dat feest stellen wij even uit. Maar het komt goed!

In deze tweede ‘Corona-Venster’ zal Bart van Rooijen op zijn eigen wijze met u het nieuws doorlopen van de afgelopen Corona-maanden, een soort van documentje, filmisch wat er is gebeurd. Hij knipt en plakt en spreekt en zwijgt zo af en toe, terwijl u kijkt en luistert. In zijn eigen omgebouwde studio maakt Bart úw ‘Venster’ over Nieuwegein.

Door het Corona-gedoe is Bart  ook in staat eens rustig het nieuwe software uit te testen. Bart geeft zelf aan dat er wat kleine verbetering hadden moeten plaatsvinden in deze ‘Venster’. We gaan ervan uit dat dat goed komt in de volgende editie van ‘Venster.’ Hopelijk hebben we dan het virus achter ons gelaten.

Graag betrekken wij onze lezers bij deze rubriek, daarom zijn suggesties van harte welkom. Deze mogen naar redactie@pen.nl. Veel plezier met alweer de drie-en-twintigste aflevering van ‘Venster’. Kijk hier alle ‘Vensters’ terug.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren