Veiligheid in Galecop

Met als thema Veiligheid houdt het wijkoverleg Galecop op dinsdag 20 april een open bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt jaarlijks georganiseerd door het Wijkoverleg. Op deze avond legt zij in het kort verantwoording af van haar werkzaamheden en nodigt zij de wijkbewoners van Galecop uit om aan te geven welke punten zij voor het komende jaar van belang vindt om aan te pakken. Dit jaar zal het thema Veiligheid in de wijk centraal staan en wordt toegespitst op de gebieden Verkeer, Woning, Spelen en Openbare ruimte.

Vertegenwoordigers van politie en gemeente zullen in het kort aangeven wat het huidige beleid is en welke prioriteiten er gesteld worden. In de discussie zal met name aandacht worden besteed aan de rol van wijkbewoners in het geheel. Ook overige belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen, mee te discussiëren en te luisteren naar hetgeen er onder de wijkbewoners van Galecop leeft.

Het Open Wijkoverleg wordt gehouden op 20 april 2004 in buurtcentrum De Boog aan het Thorbeckepark 183. De avond begint om 20.00 uur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: