Veilig op weg

De kinderen van groep 8 van basisschool Lucas Galecop kregen deze week tijdens het ‘Dode Hoek Project’ naast de theorie ook de gelegenheid om de dode-hoek in de praktijk te ervaren. De vrachtauto’s en instructeurs van Seuz gaven elk kind de gelegenheid om zelf achter het stuur te kruipen en te ervaren waar je als fietser niet wordt gezien door de chauffeurs.

Het ‘Dode Hoek Project’ wordt georganiseerd in samenwerking met de leerkrachten, de verkeersouders van de Oudervereniging en Transport & Logistiek.‘Veilig deelnemen aan het verkeer is heel belangrijk’, aldus de verkeersouder van basisschool Lucas Galecop.

Jonge kinderen hebben vaak nog weinig ervaring en moeten nog veel leren. Lucas Galecop draagt een behoorlijke steen bij aan veilig deelnemen aan het verkeer middels het verkeerslesprogramma en activiteiten die worden georganiseerd door school en de verkeersouders van de oudervereniging. Veilig op weg, ga nooit naast een vrachtauto staan of rijden, maar blijf er altijd rechts achter met zeker 3 meter afstand!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk