Veilen voor Liam helpt mee aan de inzameling voor een rolstoelbus voor Liam

Metabole ziektes zijn erfelijke aandoeningen die het normale metabolisme van het lichaam verstoren. Ze hebben vaak ingrijpende gevolgen voor de manier waarop het lichaam voedsel omzet in energie, en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken voor degenen die ermee leven. De complexiteit en variabiliteit van symptomen maken de diagnose en behandeling van metabole ziektes een uitdaging. Onderzoek naar deze aandoeningen is van vitaal belang om effectievere behandelingsmethoden te ontwikkelen en een dieper inzicht te verkrijgen in hun mechanismen. De meeste varianten zijn ongeneeslijk en doodsoorzaak nummer drie onder kinderen. Liam (4 jaar) heeft ook een metabole ziekte. En is afhankelijk van hulpmiddelen, zoals een rolstoelbus.

Een groep goede vrienden is een crowdfundingactie gestart om geld in te zamelen voor de aanschaf van de broodnodige bus. De actie, toepasselijk genaamd “Help Liam De Bus In”, heeft als doel een mooi bedrag samen te brengen. Men kan een donatie doen op www.helpliamdebusin.nl. Elke euro helpt!

De bijhorende veiling heeft als doel om geld in te zamelen voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Liam, en met de steun van gulle gevers hopen we samen dit doel te bereiken.

Verschillende opmerkelijke items zullen onder de hamer gaan, waaronder:

  1. Gesigneerd Wedstrijdshirt van de Nieuwegeinse Beachvolleyballer Robert Meeuwsen
  2. Gesigneerd Shirt van het Mannen Rolstoelbasketbalteam
  3. Twee Kaarten voor Ajax-Twente – april 2024
  4. Unieke Sleutelhanger van Joep Schreuder (gekregen van Jose Mourinho)
  5. Prachtige Wielrenshirts van de NOS

De liefdadigheidsveiling zal plaatsvinden op www.veilenvoorliam.nl en biedingen kunnen worden uitgebracht tot 22 december 2023.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk