‘Veel woorden maar weinig daden’

Als het gaat om de veiligheid in Nieuwegein hebben de meeste Nieuwegeinse politieke partijen het hoogste woord. Maar als het daadwerkelijk op daden aankomt is men niet thuis, althans dat concludeert de PvdA Nieuwegein.

Het voortbestaan van de Stadswachten in Nieuwegein is van groot belang voor de veiligheid in de stad. Deze voorziening dreigt echter te sneuvelen in de lopende rijks- en gemeentelijke bezuinigingen. Daarom heeft de van de Partij van de Arbeid afgelopen donderdag een initiatiefvoorstel ingediend om de banen van de Stadswachten om te zetten in reguliere banen en zo de veiligheid in de stad te bevorderen. Dit voorstel werd echter alleen gesteund werd door D66 en de VSP. De overige fracties hadden niet het lef om hun nek uit te steken voor zo’n belangrijke voorziening. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de PvdA Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren