Veel rook bij zolderbrand in Galecop

Aan de Anne de Vrieshove in de wijk Galecop is vanavond even voor 18.45 uur brand uitgebroken op een zolder. Er kwam daarbij veel rook uit de ramen op de bovenste verdieping van de woning. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

De brandweer heeft de brand van binnenuit geblust, nadat ze eerst de brandhaard hadden opgespoord met een warmtecamera. De kamer waar de brand was zat afgesloten met een rolluik. Daardoor sloegen de vlammen niet naar buiten, maar waren er wel dikke, zwarte rookwolken te zien.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is onbekend. Er kwamen wel veel mensen kijken naar de brand. De brandweer heeft de naastgelegen woningen geventileerd en gecontroleerd op koolstofmonoxide. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Salvage is ingezet voor de schadeafhandeling. Op voorhand werden meerdere brandweervoertuigen opgeroepen, waaronder twee tankspuitvoertuigen en een hoogwerker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren