Katern

Veel prijzen C Klasse KRC Rolling

Op zaterdag 21 mei werd in sporthal Galecop de eerste C Klasse wedstrijd van dit seizoen verreden. Rijdsters van diverse rolschaatsverenigingen uit het land streden tegen elkaar in de disciplines figuren, dansen en vrijrijden.

De rijdsters uit de C klasse van KRC Rolling lieten zien dat het mee naar huisnemen van prijzen niet alleen voorbehouden is aan de rijdsters van de A klasse. Maar liefst 7 keer goud, 6 keer zilver en 6 keer brons werd er veroverd.

Bij de supermini’s basisdans was er goud voor Amber Wesdijk, zilver voor Joyce Schoonhoven en brons voor Melanie Eijndhoven. In de klasse Espoirs verplichte dans ging het goud naar Iris van Trigt, zilver naar Sterre van der Wulp en brons voor Sylvana Bijlsma. Bij de espoirs vrije dans was er wederom goud voor Iris van Trigt, zilver voor Sylvana Bijlsma en brons voor Chelsey Fama.

Bij het vrijrijden klasse supermini’s behaalde Demi Jonkers de 1e plaats, Sem Fokkelman werd 2e en Chelsey Fama 3e. Bij de mini’s haalde Yentl Felter een 1e plaats, Sylvana Bijlsma werd 2e en Iris van Trigt 3e. Bij de espoirs werd daphne Voogd 1e, Merel Meentzen 2e en Eylisch Brens 3e. Tenslotte was er in de klasse cadet een mooie 1e plaats voor Romy van Baggem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk