Veel politici bij herdenking ramp MH17

Minister-president Mark Rutte is vrijdag 17 juli aanstaande in Nieuwegein aanwezig bij de herdenking van de ramp met vlucht MH17. Het is die dag precies een jaar geleden dat het vliegtuig van Malaysia Airlines boven het oosten van Oekraïne neerstortte, vermoedelijk neergeschoten door een raket. De herdenking wordt gehouden in het Nieuwegeins Business Center aan de Blokhoeve in Nieuwegein.

Ook ministers van der Steur (Veiligheid en Justitie), Koenders (Buitenlandse Zaken) en Plasterk (Binnenlandse Zaken) zullen aanwezig zijn, net als staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu. Ze zijn aanwezig op uitnodiging van de Stichting Vliegramp MH17 die de herdenking organiseert. Of Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aanwezig zijn is niet bekend gemaakt. Bij de vliegramp kwamen alle 298 mensen aan boord om het leven onder wie 196 Nederlanders waaronder twee inwoners uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren