Katern

Veel mensen in de rij voor gratis pizza op Hoogzandveld

New York Pizza deelde gisteren, vanwege de feestelijke opening van haar nieuwe vestiging aan het Hoogzandveld in Nieuwegein, 1.000 gratis pizza’s uit. Voor deze gelegenheid had de organisatie vrijdagmiddag jl. een New York Pizza Foodtruck neergezet op de parkeerplaats nabij Winkelcentrum Hoogzandveld.

Pizzaliefhebbers lieten die kans niet voorbij gaan en hadden daar graag wat voor over. Zij trotseerden de kou en sloten zich aan in de lange rij wachtenden aan het Hoogzandveld.

“Ik verwachtte al lange wachtrijen, de klanten konden kiezen uit Margherita, Hawaii en Pepperoni”, zegt franchisenemer Roy Wesselman. Hij heeft er zin in om van zijn tweede New York Pizza vestiging in Nieuwegein een succes te maken. “De pizza-wereld is leuk en dynamisch. New York Pizza heeft oog voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid, verse producten en uiteraard smaak. Dat zullen onze klanten merken en vooral proeven. Onze medewerkers staan dag in dag uit klaar voor alle pizza-lovers in Nieuwegein.”

Over New York Pizza
New York Pizza is opgericht door Richard Abram en de broers Max en Philippe Vorst. Zij haalden in 1993 ‘the original slice’ vanuit New York naar Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg aan en al snel werden er meerdere restaurants geopend. Momenteel telt New York Pizza 189 vestigingen in Nederland. Op korte termijn verwacht het bedrijf haar 200ste vestiging te openen.

De franchise-organisatie besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Zo was het in 2012 de eerste keten in Nederland met e-bikes. Daarnaast wil New York Pizza op termijn alle plastic verpakkingen naar de consument vervangen door 100% duurzame verpakkingen. Andere kernpunten van New York Pizza zijn het gebruik van verse ingrediënten, gezonde voeding, het minimaliseren van CO2-uitstoot en het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. De omzet van New York Pizza Nederland bedroeg in 2017 95 miljoen euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren