Veel geld voor lokale clubs van de Rabobank bij ClubSupport

Onlangs is bekend gemaakt hoeveel geld er verdeeld kon worden aan de clubs die meededen met de Rabo ClubSupport. In Nieuwegein kregen maar liefst 8 clubs geld van de Rabobank Utrecht en Omstreken. In totaal mochten 42 clubs van deze bank geld in ontvangst nemen. Stichting Bouwgein mocht het grootste bedrag van alle clubs in Nieuwegein in ontvangst nemen. Zij kregen maar liefst  € 3.383,24 om hun doel te verwezenlijken.

‘Voor de speeltuin wil Bouwgein sparen voor een speeltoestel voor kleinere kinderen. Dit is iets wat nog ontbreekt op het terrein. Hierdoor kunnen we het speelterrein nog aantrekkelijker maken voor ouders met jonge kinderen. We denken hierbij aan een houten trein met verschillende wagonnetjes waar de kinderen op kunnen klimmen en hun fantasie kunnen gebruiken door met elkaar “op reis te gaan”.’

Andere gelukkige clubs in Nieuwegein
Naast Bouwgein kreeg ook B.C New Stars (€ 846,20), JSV Nieuwegein (€ 2.119,77), Mixed Hockey Club Nieuwegein (€ 2.059,12), Stichting Burgerinitiatieven Nieuwegein (€ 2.190,53), Stichting Gein Express (€ 2.584,73), Stichting Leergeld Nieuwegein (€ 3.231,62) en Tennisvereniging Rynhuyse (€ 1.098,89). In totaal ging € 17.514,10 naar alle clubs in Nieuwegein.

Over Rabobank ClubSupport
Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Een club is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. ‘Met Rabo ClubSupport investeren wij met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt’ aldus de Rabobank.

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. ‘Zo zetten we ons netwerk in en bieden we onze kennis aan om clubs van elkaar te laten leren.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk