Vaststellen Strategisch Informatiebeveiligingsbeleid gemeente Nieuwegein

Samenvatting: Informatiebeveiliging voorziet in een toegankelijke, betrouwbare en integere gemeentelijke informatievoorziening. Informatiebeveiligingsbeleid is noodzakelijk om daadwerkelijk duurzame maatregelen te implementeren voor onze beveiliging. In 2012 zijn de gemeenten Nieuwegein, Montfoort en IJsselstein gezamenlijk opgetrokken in het opstellen van informatiebeveiligingsbeleid.

Hiermee is een geharmoniseerd informatiebeveiligingsbeleid tot stand gekomen, waarmee we in de toekomst de uitvoering van het beleid gemakkelijker kunnen coördineren door een gedeelde aanpak en kunnen samenwerken aan duurzame oplossingen in de informatiebeveiliging.

Beslispunten: Het college stelt het Strategisch Informatiebeveiligingsbeleid voor de gemeente Nieuwegein vast. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren