Katern

Vanaf komend weekend kun je surfen bij Down Under

Wie denkt dat je deze zomer alleen aan de kust kunt surfen, heeft het mis. Surfen is vanaf 1 augustus weer mogelijk bij activiteiten- en horecalocatie Down Under aan de Laagravense plas, aan de rand van Utrecht.

Weer of geen weer: bij Down Under kun je altijd de golven trotseren. Op deze locatie surf je namelijk niet op het open water, maar op de indoor ‘Wavesurfer’. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je met een surfboard op kunt surfen.

Indoor surfen, ook wel flowboarden genoemd, is een unieke waterattractie voor jong en oud. In Nederland zijn maar twee locaties waar je deze sport kunt uitoefenen. De afgelopen jaren is deze activiteit enorm gegroeid in populariteit, steeds meer mensen weten het te ontdekken en daarbij komt dat je niet van het weer afhankelijk bent om deze sport uit te oefenen.

Lennart Loopstra, Manager Recreatie bij Down Under, is verheugd dat er weer indoor gesurft mag worden. “In juli mochten kinderen weer bij ons bodyboarden en nu kunnen we indoor surfen aan ons aanbod toevoegen. Op deze manier kunnen we een grotere groep mensen bedienen en daar zijn we blij mee. Vooral ook omdat de vraag naar leuke activiteiten in eigen land enorm is toegenomen.”

Wil je indoor surfen bij Down Under? Dan raden we je aan om tijdig te reserveren via de website www.downunder.nl. Naast indoor surfen kun je bij activiteiten- en horecalocatie Down Under ook wakeboarden, waterskiën, tuben en op het strand of terras genieten. Down Under is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren