Katern

Vanaf deze week betalen voor ophalen grofvuil

Heeft u grofvuil dat u op afspraak wilt laten ophalen door RMN? Vanaf deze week betaalt u met uw pinpas hiervoor 10 euro per afspraak. Het betaalsysteem is nu geactiveerd. Vorig jaar december heeft de gemeenteraad ingestemd met het bedrag van 10 euro per afspraak voor het aan huis laten ophalen van het grofvuil. Daarnaast is nog een aantal spelregels voor het aanbieden van uw grofvuil. Zo is het volume beperkt, moeten matrassen en bruin- en witgoed apart worden opgegeven en mag er geen grond, puin of chemisch afval bij zitten.

Zelf wegbrengen
Een goedkoper alternatief is het afval zelf weg te brengen naar het Recyclingstation van de gemeente Nieuwegein. Sinds 1 januari zijn alle afvalsoorten gratis. En als extra service kunt u (eveneens gratis maar wel met een borgbedrag) vooraf een aanhanger reserveren en gebruiken voor de grote spullen die niet in uw auto passen.

Het zelf wegbrengen van uw grofvuil is niet alleen goedkoper voor u en voor ons. Het is ook veel duurzamer als uw grof huishoudelijk afval in zo veel mogelijk soorten wordt gescheiden. Dat kan heel goed op het Recyclingstation.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!