Van wie is deze fiets?

Het hondenuitlaatgebied langs de A2 in Batau noord lijkt te zijn verworden tot een dumpplaats van, met naar grote waarschijnlijkheid gestolen, goederen. Nu de bladeren van de struiken zijn gevallen komt er van alles tevoorschijn tussen diezelfde struiken, variërend van fietsframes en fietswielen tot hele fietsen.
De fiets op bijgaande foto ligt tegen het talud, enigszins afgedekt met takken, en met een kabel vastgelegd aan een boom. Even verderop ligt een zwarte damesfiets, die waarschijnlijk eerder in het water heeft gelegen, gezien de modderklonten die er op zitten.Aan het eind van het uitlaatgebied, aan het begin van Galecop, lag een damestas langs de oever  van de singel, de inhoud verspreid door het gras. Portemonnee en portefeuilles opengescheurd, alles van waarde verdwenen.In de struiken langs de geluidswal liggen meerdere, nog van plastic strips voorziene pakken van een Nieuwegeins huis aan huis blad.  
Gemeente en politie vragen Nieuwegeinse hondenbezitters de ogen en oren open te houden voor eventuele verdachte zaken die zij op hun uitlaatronde tegenkomen en deze te melden. De gevonden tas werd gemeld bij politie en gemeente, hetgeen de melder anderhalf uur van zijn tijd heeft gekost. Een week later lag de tas er nog net zo.De vastgeketende fiets werd gemeld bij de wijkbeheerder, die er naar zou gaan kijken. Ruim een week later lag de fiets nog op precies dezelfde plek.De vondst van de pakken van het huis aan huis blad werd bij betreffend huis aan huis blad gemeld. Nooit meer iets van gehoord, de pakken liggen er nog steeds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk