Valse voorstelling van zaken

Wil Winter, fractievoorzitter van GroenLinks Nieuwegein, heeft in een brief gereageerd op beweringen van PvdA-er Bert Lubbinge in het Utrechts Nieuwsblad van 5 februari 2003. In het betreffende krantenartikel stelde Lubbinge dat het College er een financiële janboel van maakt. In de dertien punten tellende brief wil Wil Winter aantonen dat de financiële problemen nu voor een belangrijk deel veroorzaakt zijn door falend beleid van het vorige College, waarvan Lubbinge deel uitmaakte.

‘Het huidige College heeft juist een begin gemaakt met het saneren van wat het vorige Colllege heeft nagelaten’, aldus Wil Winter. Gewezen wordt op aantoonbare achterstanden op het terrein van wegenonderhoud, bestemmingsplannen, riolering, onderwijs en kinderboerderij.

‘Kortom als de heer Lubbinge nu spreekt over een financiële janboel, terwijl het huidige College juist druk bezig is te saneren, en hij zelf deel uitmaakte van het vorige College dat aantoonbaar op dit gebied heeft gefaald, dan bevindt zich wel erg veel boter op zijn hoofd’, aldus GroenLinks Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren