Valentijn actie: vrijwilligers van het jaar verkiezing 2022

In de gemeente Nieuwegein gebeurt heel veel op het gebied van vrijwilligerswerk en iedereen kent wel een vrijwilliger die voor hem of haar belangrijk is. Denk aan vaders en moeders die regelmatig op school helpen. Of vrijwilligers van de brandweer. Of de mantelzorger van je buurman. De zwerfafvalpakker in jouw straat.

Volgens de D66 in Nieuwegein spelen vrijwilligers een belangrijke rol in de samenleving. Vrijwilligers dragen bij aan sociale verbinding, kostenbesparing, ondersteuning en identiteit. Dit doen ze vaak belangeloos – maar niet vrijblijvend – voor de essentiële voorzieningen in onze samenleving. Aanmelden kan via het e-mailadres: info@d66nieuwegein.nl.

D66 Nieuwegein gaat ook dit jaar in onze stad weer een vrijwilliger in het zonnetje zetten. Kent u iemand die deze aandacht verdient, meld hem of haar uiterlijk zondag 13 februari aan met een korte motivatie.

De genomineerde mag een inwoner van Nieuwegein zijn, maar mag ook een inwoner zijn uit een andere gemeente die als vrijwilliger actief is in Nieuwegein. Ook kan in plaats van een individu een hele groep of vrijwilligersorganisatie worden genomineerd.

14 februari wordt via de social media kanalen van D66 Nieuwegein de winnaar bekend gemaakt en nemen we contact op met de gelukkige(n). De uitreiking zal Corona-proof worden georganiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren