Katern

Vakantie Games in de herfstvakantie met SportID Nieuwegein

De herfstvakantie komt eraan. Dat betekent dat het tijd is voor de Vakantie Games van SportID Nieuwegein! Deze keer organiseren de buurtsportcoaches diverse sportactiviteiten voor kinderen van 1,5 tot 14 jaar oud. Beweeg jij met de buurtsportcoaches mee? Aanmelden voor de Vakantie Games kan op www.mijnsportid.nl.

Op maandag 24 oktober organiseren de buurtsportcoaches in samenwerking met Dansstudio Gerda Kagie twee dansactiviteiten. Van 10.30 uur tot 11.15 uur kunnen de peuters tot 4 jaar swingen en springen op de beste peutermuziek. Daarna is het de beurt aan de 4 tot 8 jarigen om van 11.30 uur tot 12.15 uur nieuwe dansmoves te leren.

Ben je 8 jaar of ouder? Meld je dan aan voor ‘Fortnite Real Life’ op woensdag 26 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur. Fortnite Real Life is een variant van trefbal waarbij je goed moet samenwerken met je teamgenoten om alle spelers van het andere team uit te schakelen. Een jeugdwerker van MOvactor besteed tijdens de activiteit ook aandacht aan schermtijd en de gevaren van gamen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk