Vaderdag Special Het Nederlands Filmorkest

Zondag 17 juni van 10.30-11.30 uur, presenteert Het Nederlands Filmorkest een Vaderdag Special op de Museumwerf te Vreeswijk. Tijdens de Vaderdag Special neemt Het Nederlands Filmorkest hun gasten mee op een bijzondere reis. Een reis langs prachtige, stoere filmmuziek en muziek die stilstaat bij onze lieve, maar stoere vaders. Het wordt een onvergetelijk concert met veel gezelligheid, humor en ontroering.

Aan dit sfeervolle concert werken verschillende artiesten mee. Naast de muzikanten van Het Nederlands Filmorkest zal een delegatie van Saxofoonorkest Cabrales Het Nederlands Filmorkest ondersteunen bij een aantal muziekstukken. Een unieke combinatie tussen beeld en geluid, die u niet snel zal tegenkomen!

Daarnaast heeft Het Nederlands Filmorkest ook een verrassing in petto voor alle vaders die bij het concert aanwezig zullen zijn. De Vaderdag Special van het Nederlands Filmorkest is kortom hét cadeau om vader dit jaar mee te verrassen. Voor papa’s en mama’s, oma’s en opa’s, kinderen en iedereen die van mooie filmmuziek houdt. Toegangskaarten kosten 12,50 euro per persoon en 7,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit exclusieve concert, dus reserveren is gewenst!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk