Vader en zoon Etty bundelen talent voor behoud van de natuur

Voor de vierde keer tonen Joe en Randy Etty uit Nieuwegein hun werk in de gezamenlijke expositie ‘Levende planeet.’ De titel is met zorg en met een duidelijk doel gekozen. In de expositie zijn alleen werken te zien die een verbinding hebben met de natuur en die aandacht vragen voor bedreigde diersoorten. De combinatie van de bloemen en landschappen van Joe en de dierenportretten van Randy moeten ervoor zorgen dat de bezoeker zich bewust wordt van de kwetsbare natuur waarin wij leven.

Beide kunstenaars zetten zich in voor het behoud van de natuur en willen er aan bijdragen dat de natuur zoveel mogelijk ongeschonden wordt doorgegeven aan de volgende generatie. Daarom is er in de expositie ook ruimte voor een zeer jeugdige kunstenaar, die over dit thema zijn tekeningen laat zien. En zijn er speciale kunstprint ansichtkaarten te koop, waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan het WNF.

Joe Etty woont en werkt in Nieuwegein. Heeft een opleiding aan Artibus gevolgd en beheerst verschillende technieken waaronder fingerpainting en materieschilderen. Joe laat zich inspireren door het ruwe werk van Van Gogh en het fijne schilderwerk van Monet.

Randy maakt een sterke ontwikkeling door in stijl en techniek. Zijn alter ego is Play art Utrecht, waarmee hij zich presenteert op sociale media. Hij laat zich inspireren door Rodin, Caravaccio en Rembrandt.

De expositie wordt geopend op 6 mei om 15.00 uur en is te zien van 6 mei t/m 28 mei in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein. De galerie is geopend op zaterdag en de zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren