Utrechtse Golfclub Amelisweerd overhandigd Cheque aan Team KiKa Nieuwegein

De senioren commissie van Utrechtse Golfclub Amelisweerd organiseerde, op een prachtige zonnige donderdag, een mooi golf toernooi op de prachtig onderhouden golfbanen van Amelisweerd. “Veel deelnemers waren die dag aanwezig”, vertelde de voorzitter van de seniorencommissie, Cees van der Weert.

Eric Martherus neemt de cheque in ontvangst van Cees van der Weert

De zeer betrokken aanwezige deelnemers hadden hun inschrijfgelden gedoneerd aan KiKa. Zij vonden het een goed doel en leverden zo hun bijdrage om de genezingskans voor kinderen met kanker te verhogen naar 95%.

Tijdens de prijsuitreiking verdubbelde de winnaar van de senioren Matchplay competitie 2021, Rob Moesafier, de opbrengst. Zo bedroeg de uiteindelijke opbrengst 500 euro! Voorwaar een prachtig resultaat voor KiKa!

Voorzitter Cees van der Weert, inwoner van Nieuwegein, las de berichten en actie’s van Team KiKa Nieuwegein Op de Digitale Stad Nieuwegein en ondernam gelijk actie. Via Martin Reijmerink, hoofdredacteur van www.pen.nl werd snel het contact gelegd tussen de Utrechtse Golfclub  Amelisweerd en Team KiKa Nieuwegein.

Eric Martherus van Team KiKa Nieuwegein nam de cheque in ontvangst en bedankte alle deelnemers van het golftoernooi voor hun hartelijke bijdrage!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk