Katern

Unieke Mundikat Paasshow in Nieuwegein

Op zondag 27 en maandag 28 maart aanstaande vindt in Nieuwegein een unieke Mundikat Paasshow plaats. Tijdens deze twee dagen kunt u genieten van rode, kale, krullende, dikke, hele dunne, mooie, gekke, vreemde maar sowieso de mooiste katten van Europa op één van de grootste kattenshows van Europa met meer dan 1000 verschillende katten. De show vindt plaats in de Beursfabriek Nieuwegein aan de Symfonielaan 5. Tijdens de Paasshow worden ook de prijzen uitgereikt aan de katten die over het afgelopen jaar 2015 het beste hebben gepresteerd op de shows.

Al eens een Noorse boskat van dichtbij gezien? Al eens gesmolten door de aanblik van de bluepoint Brits Korthaar? Op zoek naar een nieuwe poezenmand. Of wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van kattenvoeding. Dan is het struinen en genieten. Laat je verrassen door de Rassenmarkt en maak kennis met de diversiteit van de kat: van langharige prinsen en prinsessen tot de excentrieke naaktkat, er zijn wel 30 rassen vertegenwoordigd vanuit de hele wereld. Als je meer wil weten over voeding, maar ook over de opvoeding van een kat, maak dan een praatje met de lieftallige standhouders van de informatiemarkt.

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Zo is er een knuffelkeuring. Een heuse prins/knuffelkeurmeester komt naar Nieuwegein toe die de meegebrachte knuffels gaat keuren en de kinderen beloont met een klein presentje. Je kunt je laten schminken tot een kat, een tijger of een leeuw en natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

De Mundikat Paasshow is op zondag 27 en maandag 28 maart 2016. Openingstijden van: 09.30 uur tot 18.00 uur. De entree bedraagt € 7,50, kinderen t/m 12 jaar € 2,50 (inclusief verrassing).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk