Uniek Musical- Zomerkamp in Nieuwegein

Deze zomer organiseren Muziekfabriek Nieuwegein en Dansstudio Annelies Sturkenboom een uniek zomerkamp in de Koningin Beatrixschool in Nieuwegein. Van 10 tot en met 14 augustus kunnen kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud werken aan een heuse mini-musical onder begeleiding van dansdocent Annelies Sturkenboom en zangdocent Sophie Burgers.

Sturkenboom studeerde in 2012 met verve af aan de Utrechtse Dansacademie. In juni 2013 nam zij het stokje over van Rini Verzuu, haar eerste, eigen balletdocent.

Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen bij de Frank Sanders Akademie voor Musical Theater.

Burgers en Sturkenboom besloten hun krachten te bundelen middels een musicalkamp. Tijdens dit kamp werken kinderen van ongeveer 7 tot en met 14 jaar oud aan hun zang-, dans- en acteerskills. Daarnaast wordt onder begeleiding van beide docentes een echte musical gemaakt. Het resultaat van een week lang hard werken wordt gepresenteerd aan het einde van de week aan familie en vrienden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren