Katern

Uitstapjes met de Plusbus

Nog tot eind september rijdt de Plusbus van Woerden, op initiatief van het project TijdVoorElkaar van de Stichting Welzijn Nieuwegein, een aantal dinsdagen voor bewoners van Nieuwegein. De uitstapjes zijn bedoeld voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn, maar nog wel zelfstandig wonen. U kunt nu voor een schappelijk prijsje samen met mensen uit uw buurt op stap gaan, maar alleen of met zijn tweeën inschrijven kan ook. Er kunnen maximaal 7 personen mee. Helaas past er geen scootmobiel en elektrische rolstoel in de bus. Wel kan een opvouwbare rolstoel of rollator meegenomen worden.

Er rijdt een begeleider (vrijwilliger) mee om eventueel een rolstoel te duwen en ter plekke te zorgen dat het uitstapje goed verloopt. U kunt ook thuis opgehaald worden. Entreekosten en consumpties betaalt u zelf ter plekke en voor het meerijden met de bus betaalt u een bedragje aan de begeleider. De eerstkomende 5 uitstapjes zijn: 26 juli naar dierenpark Amersfoort, 2 augustus naar het stadje Oudewater, 9 augustus naar het luchtvaartmuseum in Soesterberg, 16 augustus naar Pannenkoekenhuis Rhijnauwen en 23 augustus naar de Botanische tuin in Utrecht. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Marja de Ruiter van de SWN: 030 – 60 337 48 of per mail: marja.de.ruiter@welzijnnieuwegein.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, want: vol is vol.

One thought on “Uitstapjes met de Plusbus

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren