Uitreiking van het Groene Lintje

Naar aanleiding van een oproep van GroenLinks Nieuwegein, om personen of organisaties te nomineren die zich op een bijzondere manier inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid, zijn drie personen genomineerd om in aanmerking te komen voor het Groene Lintje 2015. Genomineerd zijn:

1. Joke de Groot (Onderhoud groot groenperk in de eigen (muziek) buurt)
2. Peer van Halderen (Oprichter en stimulater Repair Café Nieuwegein)
3. Zanna Hollermann (Initiatiefnemer moestuintje Galecopperzoom)

De komende week beraadt de jury, die bestaat uit de bestuursvoorzitter, de fractievoorzitter en de winnaar van vorige jaar, zich over de inzendingen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op Wereldmilieudag, 5 juni te 19.30 uur in de buurt/belevingstuin van de winnaar 2014 ‘Cirkeltje Rond.’ De tuin is gelegen in de wijk Fokkesteeg Noord, direct naast het Revalidatie en Zorgcentrum de Geinsche Hof aan de Vuurscheschans. Het Groene Lintje wordt uitgereikt door de wethouder van GroenLinks/D 66 de heer Peter Snoeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren