Uitreiking Superpit Prijs en Troffee 2004

Voor de Twintigste achtereenvolgende maal wordt in Nieuwegein de Superpit prijs en trofee uitgereikt aan de vrijwilligersorganisatie, die het afgelopen jaar (of jaren) een bijzondere prestatie heeft verricht. Een goede manier om jaarlijks vrijwilligersgroepen uit Nieuwegein in het zonnetje te zetten, en deze een extra pluim te geven, in de vorm van de Superpit prijs (van € 1000,-) en trofee. En € 250,- voor de 4 andere genomineerden. Overigens zonder daarmee andere groepen te kort te willen doen. De organisaties die, na een voorselectie, een nominatie ontvingen, zijn dit jaar:

Jongerensymfonieorkest ’t JoNg

Fanfare ‘Kunst Na Arbeid’

Voetbalvereniging JSV

Tuindersvereniging Ons Belang

Thuishulpcentrale voor familie met gehandicapte of chronisch zieke familieleden.

Aan de hand van criteria, zoals de wisselwerking tussen jong en oud, hoe hebben organisa-ties ouder dan 15 jaar zich in stand gehouden, wat hebben zij gedaan om jongeren te interesseren en hoe presenteren zij zich, heeft de Superpit-jury deze projecten beoordeeld. Hiertoe hebben zij de diverse projecten uitgenodigd en zijn er juryrapporten gemaakt.

De feestavond vindt plaats op dinsdag 7 december van 20.00 tot 23.00 uur, de prijsuitreiking vindt plaats van 20.30 tot 21.30 uur in buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg. Burgemeester Dhr. C. de Vos zal de trofee en de bijbehorende geldprijzen aan de winnende vrijwilligersorganisaties overhandigen. De trofee is dit jaar vervaardigd door de Nieuwegeinse kunstenares Joke Brouwers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk