Uitreiking Cambridge Certificaten op Oosterlicht

Op woensdagmiddag 14 oktober 2015 kregen 65 leerlingen op feestelijke wijze een belangrijk certificaat voor Cambridge English uitgereikt op het Oosterlicht Nieuwegein. Cambridge Engels kan door leerlingen met een HAVO/VWO-advies gekozen worden met een bijzondere belangstelling voor de Engelse taal.

Het First Certificate in English (FCE) werd uitgereikt aan leerlingen die vorig jaar in klas 3 VWO zaten en een aantal uit HAVO 4, en het Cambridge Certificate for Advanced English (CAE) aan leerlingen die vorig jaar in klas 5 VWO zaten. Sinds vorig jaar wordt ook de mogelijkheid voor FCE aangeboden aan leerlingen in HAVO 4. Het geheel werd opgeluisterd met een High Tea die was georganiseerd voor en door alle leerlingen die Cambridge Engels volgen op het Oosterlicht. Elke klas had eigen typisch Engelse hapjes gemaakt, volgens Engelse recepten.

Het Oosterlicht College biedt Cambridge English vanaf de brugklas aan in samenwerking met de Universiteit van Cambridge. Je kunt drie certificaten halen, het FCE in 3 VWO en HAVO 4, het CAE in 5 VWO en HAVO 5, en het CPE (Certificate of Proficiency in English) in VWO 5 of 6, als je niveau hoog genoeg is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk