Uitreiking 3e ster Keurmerk Veilig Ondernemen in CityPlaza

Burgemeester Frans Backhuijs ontving op donderdag 21 februari j.l. als eerste de 3e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor stadscentrum CityPlaza. De uitreiking van deze 3e ster vond plaats bij ‘Brasserie Plaza’, gevestigd op Plein 114 (1e etage) in stadscentrum CityPlaza. Naast de burgemeester ontvingen ook Ruud Loymans, als voorzitter van de KVO commissie CityPlaza, Jan van de Berg namens de brandweer, Sander Jansen namens de politie, Adrie van den Brink namens beveiliging en Roderick Buikema namens Corio, eigenaresse van CityPlaza een 3e ster.

Om de veiligheid en de leefbaarheid van winkelcentrum CityPlaza te vergroten zijn politie, brandweer, Kamer van Koophandel Utrecht, de winkeliersvereniging CityPlaza, gemeente Nieuwegein en de eigenaresse van het winkelcentrum Corio Nederland Retail reeds in 2007 een samenwerkingsverband aangegaan. Ook Trigion beveiligingsdiensten zijn met het oog op hun beveiligingstaken en het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel hierbij nadrukkelijk betrokken. De intentieverklaring die in 2007 werd ondertekend en de uitreiking van de 1e ster destijds en de 2e ster in juni 2012 kreeg nu zijn vervolg met de uitreiking van de 3e ster. In totaal zijn 5 sterren te behalen wat ook het doel is van stadscentrum CityPlaza.

Weer een belangrijke mijlpaal voor CityPlaza, die met zijn uitgebreid winkelgebied in het fraaie stadscentrum van Nieuwegein zijn aandacht vestigt op veilig, schoon en heel en hiermee het verblijf in het centrum van Nieuwegein zeer aangenaam wil maken voor iedere bezoeker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk