Uitnodiging uitslagenavond verkiezingen

Op 16 maart is de voorlopige uitslag bekend en weten we wie er de komende vier jaar in de gemeenteraad van Nieuwegein komt te zitten. In stadstheater DE KOM organiseert de gemeente Nieuwegein een uitslagenavond. De uitslagenavond is live te volgen via een online livestream op www.nieuwegeinstemt.nl. Ook is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor inwoners die graag fysiek aanwezig willen zijn. Het evenement is gratis, maar bezoekers moeten zich wel aanmelden voor een (gratis) toegangskaart.

Tijdens deze avond zullen de lijsttrekkers van de twaalf deelnemende partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen onder leiding van gespreksleider Oscar Kocken terugblikken op de afgelopen campagnetijd en vast voorzichtig vooruitkijken naar de nieuwe raadsperiode van 2022-2026. Ook zal er uitgebreid aandacht zijn voor de (voorlopige) verkiezingsuitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Nieuwegein en voldoende gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten en samen de lokale democratie te vieren.

NOS
Deze Nieuwegeinse avond vindt plaats in DE KOM. Het Stadshuis is het decor voor de tv- en radio-uitzendingen over de gemeenteraadsverkiezingen van de NOS. Tijdens deze NOS-uitzendingen zal er op verschillende momenten aandacht zijn voor wat er in Nieuwegein speelt. Ook daarvan hoeven de bezoekers van uitslagenavond in DE KOM niets te missen. Tijdens de uitslagenavond van Nieuwegein zullen we op deze momenten live overschakelen naar de uitzending van de NOS, bijvoorbeeld tijdens de exitpoll van de Nieuwegeinse verkiezingsuitslag!

Programma:
❖ 20.15 uur Inloop
❖ 20.40 uur Opening van de uitslagenavond door gespreksleider Oscar Kocken
❖ 20.45 uur Live overschakelen naar de uitzending van de NOS
❖ 21.30 uur Verschillende gespreksrondes met de lijsttrekkers van de twaalf deelnemende partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 onder leiding van Oscar Kocken
❖ 22.30 uur Borrel
❖ Ca. 00.00 uur Presentatie voorlopige uitslag door burgemeester Frans Backhuijs
❖ 01.00 uur Einde Avond

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren