Uitgebreid buurtonderzoek na fatale schietpartij

Over het hoe en waarom heerst nog onduidelijkheid en verslagenheid bij de familie en vrienden van Kick- en Thaibokser ‘Rasta’ Gilly die afgelopen maandagaovond koelbloedig werd vermoord aan de Apolloburg in Batau noord. Volgens de politie is het een afrekening in het criminele milieu. Het zou vermoedelijk gaan om een ripdeal.

Het slachtoffer van de liquidatie is de 34-jarige Nieuwegeiner Gilbert. Hij stond bekend als fanatiek Kick- en Thaibokser. Het vuurgevecht vond plaats aan de zijkant van de hoekwoning aan de Apolloburg, daar werd hij doorzeefd met kogels uit een machinegeweer. Het ambulancepersoneel vonden hem badend in bloed op de stoep.

Een kogelgat in de muur is nog steeds te zien. Bij de plek waar de 34-jarige Gilbert maandagavond werd geliquideerd zijn bloemen gelegd. Het voorval van maandagavond schokte de hele buurt.

Vandaag, woensdag 26 juni 2013, houden rechercheurs van het team grootschalig onderzoek een uitgebreid buurtonderzoek in de straten van Apolloburg en directe omgeving met doel om zo veel mogelijk mensen te spreken in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij. Ze richten zich vooral op de vraag wie afgelopen maandag voor 22.00 uur een donker Audi A4 met donkere ramen heeft gezien. De wagen is waarschijnlijk als vluchtauto gebruikt. Hebt u informatie over deze dodelijke schietpartij? Neem dan contact op met het onderzoeksteam van de recherche (TGO) Utrecht via:0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren