Katern

Tweetalig Onderwijs Anna van Rijn

De meeste bezoeken van diverse basisscholen aan het Anna van Rijn College zijn achter de rug. De oriëntatie op het voortgezet onderwijs is nu echt begonnen. Welke middelbare school is de beste voor mijn kind en wat net zo belangrijk is, welke richting moet ik kiezen? Heeft u interesse in het Twee Talig Onderwijs (TTO)? Dan is het volgende belangrijk voor u:

Na een succesvolle 1e voorlichtingsavond volgen de ‘Open Dag’ en een tweede voorlichtingsavond. Wilt u meer weten over Tweetalig Havo? ‘THavo’ is nieuw op het Anna van Rijn College met ingang van het komend schooljaar. Of is het Tweetalig VWO of het Tweetalig Gymnasium een geschikte opleiding voor uw kind? Kortom, als u zich samen met uw kind wilt oriënteren op het TTO zijn de Open Dag van 7 februari en vooral de voorlichtingsavond op 16 februari een prima gelegenheid. Op 16 februari krijgt u ruime informatie over wat TTO nu precies inhoudt en uw zoon/dochter krijgt twee lesjes om te ervaren wat TTO betekent.

Aanmelden kan ook door een telefoontje of e-mail bericht aan de coördinator TTO, de heer H. Lagerberg. Zijn telefoonnummer is: 030 – 60 409 00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk