Tweede verdachte overval cafetaria Het Anker opgepakt

Maandagmiddag 9 april hield de recherche een 17-jarige jongen uit Nieuwegein aan. Hij wordt verdacht van een overval op cafetaria het Anker. Al eerder werd een eveneens 17-jarige Nieuwegeiner aangehouden. Hij zit nog vast.

Op die vrijdagavond 15 september kwamen twee gewapende jongemannen de zaak binnen. Ze bedreigden het aanwezig personeel en gingen er met buit vandoor.

Aanhoudingen
De recherche startte een onderzoek. Hierbij werd de hulp van het publiek ingeroepen door beelden van de daders te laten zien in verschillende opsporingsprogramma’s. Dat publiek dacht goed mee want er kwamen ruim 40 tips binnen. Die tips leidde al tot de aanhouding van een 17-jarige Nieuwegeiner op 26 maart. Hij zit nog vast. Maandag 9 april kon een 17-jarige jongen uit Nieuwegein worden aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren