Tweede ronde workshops internationaal koken voor tieners

Vrijdag 12 oktober begint in Dorpshuis Fort Vreeswijk de tweede ronde van de Wereldkeuken. Tieners leren de lekkerste (vegetarische) gerechten uit vier verschillende landen koken. In de tweede ronde zijn dat: de Ukraïne, Koerdistan, Vietnam en de Antillen. Iedere workshop is er een gastkok die uitleg geeft over de gerechten en assisteert bij het maken ervan. De vaste leiding is in handen van Keren van Straten. De laatste avond koken de deelnemers hun favoriete gerecht en mogen zij familie of vrienden uitnodigen om te komen proeven.

De eerste ronde zit er bijna op. De tieners hebben genoten van het maken en eten van gerechten uit Hongarije, Marokko, Israël en Suriname.

Meedoen? Vijf lessen kost € 25,-. Met een N-pas kost dit € 10,-. Daar zijn de maaltijden bij inbegrepen. De workshops zijn op vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur en bedoeld voor tieners van 10 tot 14 jaar.

Inschrijven voor de tweede ronde kan vanaf nu via E-mail: dorphuisvreeswijk@gmail.com of de bij beheerder van het Dorpshuis. Telefonisch kan ook: 06-21664918. Aanmelden met vermelding van naam, leeftijd en de contactgegevens.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk