Katern

Tweede inloopbijeenkomst ‘Doorontwikkeling Natuurkwartier’

Aan de rand van Stadspark Oudegein ligt het Natuurkwartier Nieuwegein waar onder andere de kinderboerderij IJsselstee en het Milieu Educatie Centrum (MEC) zijn gevestigd. De gemeente wil samen met partners dit unieke gebied naar een nieuwe fase brengen.

In de afgelopen periode is er met de participerende organisaties in het gebied en de omgeving een verkenning gedaan naar de mogelijkheden en zijn er drie denkmodellen verder uitgewerkt. Op dinsdag 19 februari is er een tweede inloopbijeenkomst waarbij geïnteresseerden worden bijgepraat over de stand van zaken rond de doorontwikkeling. Ook krijgen de bezoekers deze avond een toelichting op het plan om de molen weer maalvaardig te maken.

Iedere geïnteresseerde is welkom deze bijeenkomst bij te wonen. U kunt die avond tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen bij het MEC op het terrein van het Natuurkwartier aan de Geinoord 9. Aanmelden is niet nodig.

Gedurende de avond kun u vrij inlopen en de informatiepanelen bekijken. Ook kunt u het gesprek aangaan met andere Nieuwegeiners, wethouders en/of medewerkers van de gemeente. Er is ruimte voor vragen en reacties op de plannen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren