Tweede City Huiskamerfestival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in City Nieuwegein de tweede editie van het City Huiskamerfestival plaats. Diverse huiskamerplekken in City vormen dat weekend een culturele route waar bezoekers met elkaar kunnen genieten van dans, muziek en andere optredens. Het festival is één van de activiteiten om de aantrekkelijkheid en levendigheid van de binnenstad te vergroten. City Huiskamerfestival is gratis te bezoeken.

Huiskamerfestival
Een evenement vol entertainment binnen allemaal verschillende huiskamers met een eigen karakter! Laat je verrassen door optredens van een bigband, een echt vlooientheater, een goochelaar of wordt geknipt en geschoren door een échte barbier. Je vindt de huiskamers op West, de Markt, bij Laag Raadstede en de Boogstede. Allebei de dagen ben je welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Programma Laag Raadstede
Zing mee en geniet tijdens het Huiskamerfestival van verschillende artiesten op Laag Raadstede:

Zaterdag 29 september
13:00 Bart Brandjes
14:30 Michael Oomen
16:00 Peter Douglas

Zondag 30 september
13:30 Michael Oomen
15:00 Johnny Rosenberg

De Langste Tafel
Zondag 30 september kunnen bewoners voor een brunch aanschuiven aan De Langste Tafel van 11.00 uur tot 14.00 uur middenin City. De Langste Tafel werd vorig jaar ook georganiseerd en is dit jaar onderdeel van het City Huiskamerfestival. Arjanne de Vries: “De Langste Tafel is een moment van ontmoeting en gezelligheid. Bewoners van City en inwoners uit Nieuwegein die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten zijn van harte welkom aan deze tafel.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren