Tweede AkoestiCafé zeer geslaagd

Vorige week woensdag veranderde de Partner voor de tweede keer in het AkoestiCafé. De organisatie had al eerder gezegd muzikaal te willen verrassen. Het goedgevulde café werd dan ook getrakteerd op drie zeer verschillende optredens.

De spits werd afgebeten door de Nieuwegeinse singer-songwriter Amado. Een briljant gitarist zal hij nooit worden, maar met zijn mooie, eerlijke liedjes en overtuigende zang wist hij het publiek voor zich te winnen.

Daarna was het podium voor Tork’est. Met een bont instrumentarium bracht dit even bonte gezelschap een dik half uur volksmuziek uit landen als Armenië, Spanje, Japan, Griekenland en jawel, ook Nederland. Soms up-tempo, dan weer klein en breekbaar en met complexe ritmes. Een overtuigend optreden met veel bijval vanuit het publiek.

De avond werd afgesloten met een fantastisch optreden van de Vrienden van Straks (foto). Dit Wageningse gezelschap speelt al jaren met elkaar en dat was goed te merken. Het ene ijzersterke liedje na de andere, vlekkeloze meerstemmige zang, veel humor in en tussen de liedjes en veel interactie met het publiek. Zo eindigde het tweede AkoestiCafé in een waar muzikaal feestje.

Op 12 april opent het AkoestiCafé voor de derde keer de deuren aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein. Ook dan is er weer een afwisselend muzikaal programma te verwachten, met vocaal ensemble Good Company, singer-songwriter Martin B. Kaufmann en bluespop van Gildor. Het begint om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren