Twee Nieuwegeiners veroordeeld voor handel in illegale pijnstillers

De rechter heeft vandaag een man (58) en een vrouw (35) veroordeeld omdat ze zich schuldig hebben gemaakt aan illegale medicijnhandel. De man en vrouw, die eerder met elkaar waren getrouwd, verkochten slaapmiddelen en pijnstillers. Bij elkaar moet zeker zo’n 35.000 euro winst gemaakt zijn.

De man en vrouw krijgen naast een voorwaardelijke celstraf van een half jaar ook een taakstraf van 160 uur. Ook moet het geld dat verdiend is aan de verkoop van de pijnstillers terug worden betaald aan de Staat. De straf valt lager uit dan gewoonlijk omdat de twee een minderjarig kind hebben waarvoor gezorgd moet worden.

Het stel runde de medicijnhandel vanuit Nieuwegein, inmiddels wonen ze in Rotterdam. Bij een doorzoeking van hun woning werden honderden doosjes slaappillen aangetroffen. “Een verkeerde inname, zonder diagnose door een arts, kan fatale gevolgen hebben”, aldus de officier van justitie. Ook kunnen de medicijnen verslavend zijn.

One thought on “Twee Nieuwegeiners veroordeeld voor handel in illegale pijnstillers

  1. John

    Eigen schuld , dikke bult.laat ze maar dokken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren